duminică, 13 martie 2011

Intilnire BB1 - BB2

Comments
Salutare!

            Astazi a fost o zi mare : a venit Mihai de la Falticeni si s-a intilnit pentru prima oara cu fratiorul lui , Gabriel . . . A fost un moment frumos , dar in principal a fost totusi sentimentul de dor de noi  . . . Cand l-am luat din masina alor mei a trebuit trezit , iar cand a facut ochii mari si m-a vazut , m-a luat in brate si nu mai voia sa imi dea drumul . L-am dus in brate pana in casa ( perioada in care am observat  ca "exercitiul" meu e Z E R O , abia am putut sa il duc in brate si inca o geanta pana la etajul 3 :( ) si nu a scos un cuvant , doar m-a tinut in brate . Dupa o perioada in care era inca buimac de cap a inceput si el sa realizeze ca are un fratior  . . . 
           Uimirea lui a fost ca fratiorul e mai mare decat se astepta ;) dar reactia nu a fost cea asteptata de toti , parca ii era teama , s-a uitat un pic la el si a "iubit-o" pe mami .

              La vreun sfert de ora , dupa ce a inspectat tot ce e nou in dormitorul lui a venit si a inceput sa studieze bebelusul :
               Apoi si-a mai revenit . A venit foarte des in camera lui, s-a urcat pe scaun ca sa il mangaie , il ruga sa nu mai planga , a fost un dulce , dar deja da semne de gelozie   . . . A vrut neaparat sa doarma pe "perna fratiorului" - pernuta pe care il tine Alina cand il alapteaza   . . . 
               La baita de seara a fost prezent si voia sa ajute mereu , sa nu se miste de langa bebe   . . . 




               Vom vedea ce va fi maine , prima zi a decurs bine   . . . 

sâmbătă, 12 martie 2011

BB2 - primul leganat

Comments
Salutare!

            Astazi a fost prima oara cand mi-a adormit Gabriel in brate . . . Nu mai dormise de la ora 15.00 (acum fiind ora 20.00) si era foarte agitat si "nervos" ( inca nu stie ce sunt nervii, dar asa interpretam noi . . . ) . Alina nu mai putea nici ea , Mihai era agitat si el ca voia sa se joace cu noi  , asa ca am ajuns si eu sa ma ocup de el . A adormit la fel ca Mihai cand era mic : l-am leganat si i-am cantat "Un elefant se legana"  . . . 

marți, 8 martie 2011

BB2 - continuare

Comments
Salutare!
Intr-un final mai reusesc sa scriu si eu ceva . . .

            Acum stiu sigur ca am bebe acasa , dar nu din perspectiva faptului ca ar plange sau ar fi greu cu somnul (cum ati crede multi) , ci din prisma B I B E R O A N E L O R . . .
In primul rand, a fost o adevarata aventura obtinerea lor , ca apoi sa simt ca am bebe - spalatul zilnic de cateva ori . . . Dar sa o iau cu inceputul :
            Dupa ce si-a revenit Alina am reusit sa ajung la cumparaturi . Aveam o lista "lunga cat o zi de post"  . . . Dar provocarea a fost sa gasesc biberoanele cele mai bune . Singura conditie impusa de Alina era "sa fie din sticla" , iar finantele ma obligau sa gasesc cele mai ieftine . Asa ca am plecat la vanatoare , dar cu capul in traista pentru ca nu am studiat inainte oferta de pe net (lucru ce l-am facut muuuuuult mai tarziu) . Prima farmacie in cale a fost chiar farmacia Spitalului , care avea citeva variante la diferente de preturi si producatori care nu-mi spuneau nimic despre calitate , asa ca nu am luat de acolo . Am plecat mai departe , la farmaciile cu care eram obisnuit .
            Prima impresie : preturile biberoanelor de sticla "de marca" sunt "astronomice" comparativ cu cele ale biberoanelor "clasice" - din plastic - chiar si cele "Free BPA" sunt la jumatate de pret...

ps: nu am mai reusit sa termin... sper sa termin cindva... ;)
        

joi, 3 martie 2011

BB2 - acasa

Comments
Salutare lume!

           Gabriel este de o saptamana acasa . 
           La prima vedere (si conform spuselor medicilor) sunt sanatosi amandoi . Alina chiar se misca mai bine decat la Mihai . . . 
           In prima zi Gabriel nu a plans foarte mult , dar am aflat cand m-am trezit ca eu am fost fericitul lasat sa doarma , pentru ca a fost agitat toata noaptea si mama soacra a stat langa el de la 3-8 . . . Dimineata am preluat eu "stafeta" (respectiv interfonul) . . .
           Zilele urmatoare au fost variabile , ba dormea , ba nu , dar nu au fost probleme mari . Totusi , e greu cu programul de somn ca ii este foame la fiecare 2 ore , asa ca nu prea este timp de nimic  . . . 
           A trecut o saptamana , de parca ar fi fost ieri . . . 
           Astazi pot face rezumatul celor 2 saptamani foarte stresante ce au trecut si pot spune ca am trecut cu bine .










Ps: ne e dor de Mihai . . . care pare ca o duce bine la Falticeni:



Ratings