sâmbătă, 21 aprilie 2012

Mobila, grea alegere...

Salutare lume!

Cred ca cel mai greu lucru de facut in casa este sa iti selectezi mobila, nu? Pentru voi cum a fost?

Sa va povestesc cum a fost la noi...

Pe vremea cand a trebuit sa ne mobilam apartamentul abia daca gaseai niste cataloage, ce sa mai spunem de magazine de mobila online...  Acum gasesti site-uri ca vreaumobila.ro, unde poti sa iti faci mobila la comanda dupa niste schitele facute specific pentru apartamentul tau, ei au specialisti ce iti pot da solutii inovatoare si sa fii mult mai multumit... In schimb, noi am facut mobila dupa desenele noastre, la un atelier unde nu era un designer care ar fi putut sa ne ajute in configurare, dar am reusit sa scoatem o solutie ce ne permite acum diverse configurari cum ne dorim sa reamenajam camera.

Ce sa mai spun de tot chinul cind a trebuit sa ne facem patul... Pentru cautarea saltelei am vazut sute de saltele, am analizat multe tipuri, structuri separate, idei separate... Acum gasesti o sumedenie de informatii si studii si pareri pentru a iti fi mai usor sa alegi salteaua dorita... Dupa citeva saptamani de analize am reusit sa ne hotaram la o saltea imensa (sa incap si eu lejer) si apoi tata-socru ne-a facut un pat pe masura, perfect pentru totdeauna.

Cand a fost sa ne alegem canapea pentru sufragerie a fost alta bataie de cap. Dupa ce am "incercat" o multime de canapele din toate magazinele de mobila din oras am ajuns si in magazinele de bricolaj, adica alea unde gasesti si niste var si niste tevi si niste mobila, totul la un loc... Si chiar am gasit una pe placul nostru, calitate medie pret potrivit si versalitate acceptabila.

Inca avem probleme cu scaunele, pentru ca am primit de la ai mei citeva scaune foarte frumoase si niste mobila de sufragerie, dar lucrul frumos nu e intotdeauna si bun... Asa ca acum am cumparat citeva scaune ieftine din supermarket si am rezolvat provizoriu problema.

In bucatarie a fost cel mai bine. Am avut o cunostinta care ne-a ajutat. Noi i-am spus cam ce vrem, iar el a venit, a masurat, ne-a ascultat si a venit cu niste planse cu aranjarea in bucatarie pe care am discutat din nou. Asa ca acum avem mobila in bucatarie si buna si utila (chiar daca a fost destul de scumpa - din cauza materialelor de calitate...)

Deci, la voi cum a fost?



Ratings