miercuri, 16 februarie 2011

"Daca n-as zâmbi, as înnebuni!"

cat de adevarat este ...


In fiecare zi sunt un "copil" la serviciu . . . cu exceptia momentelor (9 ore din 10 din programul normal . . . ca uneori ajunge la 12-14, e alta poveste . . . ) când lucrez pe "hârtie" cu milioanele . . . Toată lumea e curioasa cum de sunt asa vesel . . .
Oare de ce? Cica mi-ar placea munca , probabil , dar clar pentru mine e ca un rol important il are colectivul . . .  Daca nu as avea niste colegi cu care sa mai fac o gluma , o pacaleala unul altuia , ar fi   g r o a z n i c  . . . La cât stres exista în ziua de azi , orice sunet vesel , orice gluma , orice zambet , orice moment de ras din tot sufletul este mai valoros decât  o mărire de salariu . . .  părerea mea  . . .  pentru ca te incarci cu energia necesara continuării indiferent de problemele din afara serviciului  . . .

6 comentarii:

  1. colectivul la locul de munca salveaza si un salariu de rahat si o viata sociala mai putin activa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici esti profund si prea serios, si nu iti sta bina, asa ca ar fi mai indicat sa dai berea aia promisa baietilor din capatul culoarului, ca iti tot schimba hartia de la plotter !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. din experienta, sigur! :))) am avut si colegi faini, si unii care au deraiat de la colegialitate si au luat-o pe aratura, in momentul asta iar am colegi faini.. da, parca uiti de sentimentul ca ai frustrai care iti paraziteaza uneori sistemul. reboot si de la capat, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alina , toti o putem lua pe aratura . . .

    RăspundețiȘtergere

Ratings