joi, 24 februarie 2011

BB2

            Era ora 3.33 si ca prin vis o aud pe Alina gemand , dar nu visez , asa ca trebuie sa ma trezesc . . . Alina nu mai putea de durere , contractiile erau ca niciodata pana acum. Incerc sa o ajut sa treaca peste , dar nu am putere asupra durerii decat distragandu-i atentia prin mangaiere pe maini , picioare , are zone "bune" ce o ajuta catusi de cat . . . Cand ii "facea figuri" Gabriel puteam sa o ajut mai mult , el linistindu-se imediat ce imi simtea mana pe burtica , iar acum ma simt total neputincios  . . .
             Dar totul a "inceput" acu vreo 9 luni  . . . Ne doream inca un copil , dar nu eram pregatiti in totalitate la momentul acesta , dar cred ca a venit la momentul oportun , pentru ca nu cred ca vine degeaba , iar Mihai este destul de mare incat sa fie un "frate mai mare" perfect , chiar si cu mofturile lui si figurile ce le face acum. Va fi foarte interesant pentru ca Mihai deja "a invatat" sa dea vina  . . .  Acu ceva timp , dupa ce burtica era foarte evidenta si Mihai  era "constient" atat cat poate un baietel de 3 ani , ne-a inchis cu o remarca uimitoare dupa ce stricase o jucarie
I: Mihai , cine a stricat jucaria aia?
R: Fratiorul meu  . . .
            Dupa o ora si jumatate de chin , Alina se hotaraste sa mearga la spital  - am avut noroc cu cumnatul din Belgia ca ne-a dat banii pentru a putea merge la spitalul particular Arcadia ( in teorie si in zvonistica este un spital bun , eu mai am de asteptat cateva zile sa ma pronunt  . . . ) . E foarte frumos aici , pentru ca prima impresie conteaza ;) , toata lumea a sarit in secunda unu de cum am ajuns la usa spitalului , Alina a fost luata cu un scaun cu rotile modern si dusa imediat la triajul gravidutelor , schimbata , pregatita. Eu am fost trimis in rezerva ei , cu un pat, loc pentru bebe , grup sanitar utilat corespunzator , daca nu era aerul de spital as fi crezut ca suntem la un hotel  . . .
            La ora 6.00 vine asistenta si o ia la sala de operatii . Nu stia cu ce sa o mai ajute pe Alina , era tratata perfect ( oare cand va fi asa in toate spitalele ? ) . Ne despartim cu un pupic si eternul Te iubesc !  . . .  Ea e dusa sus la "blocul operator" , eu cobor sa imi iau o cafea si sa fumez cateva tigari  . . . La intoarcere imi iau si laptopul cu mine ( se putea sa lipseasca ? ;) ) .
            E aproape 7.00  . . . Ar cam trebui sa se termine operatia si sa mi-o aduca inpoi  . . .  Inca astept  . . .




ps: voi completa cu viitoarele stiri
ps2: din timp in timp am schimbat statusul pe FaceBook si au fost citiva care au citit si ne-au urat multa sanatate  . . .




update 1 : la 7.15 am fost si l-am vazut si pozat pe Gabriel
update 2 : la 11.00 a adus-o pe Alina in salon
update 3 : la 18.00 m-a sunat sa vin pe la ei . . .







8 comentarii:

  1. Felicitari dragi parinti pt BEBE2! Asteptam cu nerabdare fotografii! Sanatate multa si refacere rapida Alinei! pup la toti 4!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim. Acusi voi pune poze cu BBE !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sanatate multa ii dorim - sa va aduca bucurii cu caru'. Alinei recuperare usoara - in Arcadia asta vine de la sine :D

    Scurteaza programul de munca si fugi la crosetat patutzul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumim pentru gindurile bune !

    Dragos, teoretic sunt liber pana pe 7 Martie . . .

    RăspundețiȘtergere
  6. ...doamne cat e de frumos....! :-)) astept sa-l vad la vara..:-)
    sa va traiasca si sa fiti iubiti

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa va traiasca si multa, mnulta sanatate tuturor!!! cat pentru voi.....felicita!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Ratings