joi, 21 iulie 2011

Concluzie . . . amara . . . (part 1)

Comments
Sunt ( un ) OBOSIT . . .


Salutare lume,


           Dupa cum se observa si din titlu , sunt doua directii pe care le voi aborda . 
Intii , lucru vizibil pentru toti cei ce au companie zilnica sau macar uneori ma observa - sunt obosit FIZIC . . . 
            Nu este dimineata in care toti colegii sa nu ma ma intrebe daca am reusit sa ma trezesc . . . Beau 5 (cinci) cafele , minim , zilnic si tot imi pica ochii in gura  . . .  Seara cand il duc pe Mihai la culcare si ma roaga sa stau cu el , adorm inaintea lui  . . . Daca ma scapi pe un loc in care se poate dormi , e sigur ca adorm (daca ma lasi in pace 2 minute . . . 
            Probabil este de la extenuare si somn putin , pentru ca analizele au iesit anul acesta cel mai bine . Partial este greseala mea ca ma culc / dorm doar dupa ora 12 ( mai sunt cazuri - cand ma prinde Mihai - cand adorm inainte de 23 ) si ma ( incerc ) trezesc pe la 06.30 - 07.00 . Daca as fi mai organizat si nu as pierde timpul aiurea pina la ora 00.00 poate nu as mai fi asa de obosit , dar sunt cum sunt si de aia ma place lumea care ma place ( teoretic ) ( sau asa sper eu ) . . .  Daca mi-ar lua doar 20-30 de minute sa fac curat in bucatarie cum , se intimpla atunci cind are chef Alina sa faca ea , teoretic , mi-ar ramane mai mult timp , dar eu , practic, "ma cred Napoleon" , adica fac mai multe activitati in acelasi timp : mai spal / pregatesc un vas , mai dau un click pe net , mai fumez o tigara , mai fac ordine pe un raft , etc. Stiu ca ar trebui sa fac fiecare activitate independent si corect , dar vointa ioc ( ca si in cazul fumatului ) . E clar ca toata oboseala vine din dezordinea din viata mea , si fizica si psihica . . .

            A doua parte , e complicata . . . Foarte posibil ca doar eu sa ma consider un obosit , dar sper sa aflu si alte pareri . Probabil stiti la ce ma refer , dar ideea e ca "un obosit" = invechit , potrivnic la schimbari , cu idei preconcepute etc ( intelegeti voi unde bat ) . Aici vreau sa discutam ( daca se baga cineva ) , daca nu voi face un update intr-un oarecare viitor  . . .
       
Update 1 : Am unii colegi draguti , nu rateaza zi sa nu imi aduca aminte ca "sunt expirat" sau "mosneag" , ca mai uit unele lucruri , ca ma misc mai greu , inteleg mai greu . . . Dar e in gluma mare parte ( sau asa cred eu ) . Uneori chiar ma simt batran si ma apuca disperarea ca am 33 de ani si sunt unii mai tineri ca mine si au ajuns mai sus ( se stiu ei care sunt ; ) ) - exemple sunt multe si intre subantreprenorii mei care au cu 2-3 ani mai putin si au afaceri care le permit sa aiba o masina buna , sa isi ridice o casa cu gradina , sa plece in concediu in tari civilizate cate 2 saptamani vara si iarna , etc.

Concluzie . . . amara . . . (preambul)

Comments
Salutare lume !
Intr-un final am reusit sa ma adun , cineva mi-a "furnizat" imboldul si energia necesara . . . ;)


Teoretic , acum incep o mini serie , dar doar teoretic pentru ca s-ar putea sa devina serial . . . depinde "cit si cum gandesc" . . .

Totul a pornit de la niste "actiuni fortate" ( nu de sotie sau altcineva , ci de mine , pentru ca mai am multe de invatat pentru ca interactiunea cu Mihai si Gabriel sa fie cea mai buna . . .) derulate la gradinita lui Mihai . . . 


Part. 1 : SUNT ( un ) OBOSIT
Part. 2: SUNT ( un ) FRUSTRAT
Part. 3 : LIFE
Part. 4 : . . .

joi, 14 iulie 2011

Trist . . .

Comments
Salutare lume (teoretic cineva citeste, asa ca tre sa salut) !

Nu am primit nici un mesaj, comentariu de incurajare, injuratura, spam, ceva . . .

Sunt trist :(

marți, 12 iulie 2011

Decizie

Comments
Miscandu-ma prin bucatarie ( pun vasele in masina de spalat - nu e chiar simplu si nici placut, dar util ) mi-am dat seama ca in incercarea de a-mi reintra in mina ( sa nu aud comentarii la exprimare ca va maninc ) ar trebui sa impart pentru moment articolele in 2 :
- serioase ( se va observa tonul si subiectul articolului ;)  )
- neserioase ( adica la bashca sau distractive sau ce vreti voi )

Si mergand mai departe, acest articol este un mixt, voi baga niste bancuri/glume tari din ultimul FHM ( l-am luat azi dupa ce am facut revizia la masina, ca nu l-am gasit inainte cind stateam degeaba la service ;) ):

Intrebare: "Ce este scris pe spatele Statuii Libertatii?"
Radio Erevan: "Made in China!"


Intrebare: "Care e diferenta dintre un optimist si un pesimist?"
Radio Erevan: "Optimistul invata engleza, iar pesimistul chineza!"

Intrebare: "Ce este statistica?"
Radio Erevan: "Este ceva asemanator costumului de baie: arata multe, dar ascunde esentialul ..." 

Dumnezeu crează bărbatul şi femeia, după care îşi admiră opera.
Întâi se uită la bărbat:
- Ce minunăţie, ce operă reuşită, câtă perfecţiune!
După care se uită şi la femeie:
- Mda, nu-i rău. Dar tu va trebui să te machiezi puţin!



Revenire

Comments
Salutare!

Au trecut aproape 4 luni de la ultimul articol   :(
Au trecut 4 luni , 18 zile si cateva ore de cand suntem 4 . . . 
Au trecut 4 ani , 17 zile si cateva ore de cand suntem 3 . . . 
Au trecut 6 ani , o luna , 8 zile si cateva ore de cand suntem 2 . . .

Sunt unii care mi-au reamintit ca nu am scris nimic, asa ca voi incerca sa scriu mai mult  . . . promit ca voi incerca , nu ca voi scrie , asa ca aveti mila de mine   . . .



Ratings